Haloo Helsinki! julkaisee perjantaina odotetun uuden albumin ”Hulluuden Highway”

Haloo Helsinki! julkaisee perjantaina odotetun uuden albumin ”Hulluuden Highway”

08.03.2017 Uutiset Haloo Helsinki

”Hulluuden Highway” -dokumentti nähdään Nelosella tänään keskiviikkona klo 23:15 ja uusintana sunnuntaina 12.3.

Haloo Helsinki! ja Spotify järjestävät albumivalvojaiset livenä Spotifyn Facebookissa torstaina 9.3. klo 23:00

Suomen suurin yhtye Haloo Helsinki! julkaisee perjantaina 10.3. odotetun kuudennen albuminsa ”Hulluuden Highway”. Albumi on äänitetty legendaarisella Hansa Studiolla Berliinissä, ja se sisältää jo julkaistut singlet ”Rakas” sekä ”Hulluuden Highway”.

”Meille on edelleen todella tärkeää tehdä albumikokonaisuuksia, jossa joka biisillä on oma paikkansa. Hulluuden Highway on meidän uran tasapainoisin levykokonaisuus ja ollaan noustu bändinä jälleen uudelle tasolle” – kitaristi-säveltäjä Leo Hakanen.

”Tällä levyllä etsitään valoa. Se tuntuu olevan välillä niiin piilossa kun maailma vaan sekoilee ja ihmiset ahdistuu ja sota riehuu ihmisten sisällä. Pitää muistaa hengittää ja saada oma pää kuntoon, että pystyy katsomaan maailmaa ja ihmisiä monelta kantilta. Levy kertoo tärkeistä asioista: selviytymisestä, pelosta, rakkaudesta, kiusaamisesta,  ja asioiden tutkailemisesta ja kyseenalaistamisesta! Sitähän elämä on, kaikkea tätä! Jos elämässä on joku tarkoitus niin se, että yritetään olla mahdollisimman onnellisia muista ihmisistä ja pienistä asioista. Sen sijaan, että vihataan ja hukutaan turhautumiseen ja ahdistukseen. Muistutetaan toisiamme siitä mitä on rakkaus, mitä on hyvyys ja mitä on ihmisyys!! OLLAAN YHDESSÄ IHMINEN! Se on koko jutun juoni!” ­– laulaja-sanoittaja Elli Haloo.

Albumin tekemisestä kertova ”Hulluuden Highway” -dokumentti saa ensi-iltansa Nelosella tänään keskiviikkona 8.3. klo 23:15. Tunnin mittainen dokumentti nähdään uusintana sunnuntaina 12.3. klo 16:45.

Haloo Helsinki! ja Spotify järjestävät ”Hulluuden Highway” -albumivalvojaiset livenä Spotifyn Facebookissa torstaina 9.3. klo 23:00 alkaen. Yhtye vastaa livestreamin aikana fanien lähettämiin kysymyksiin.

Haloo Helsinki! lähtee uuden albumin myötä kiertueelle, joka käynnistyy kahdella konsertilla Tallinnan 10 000 henkeä vetävässä Saku Suurhallissa maaliskuun lopussa. Yhteensä kevään kiertue pitää sisällään 12 konserttia.

Haloo Helsinki! – Hulluuden Highway -kiertue:

24.03. Tallinna, Saku Arena
25.03. Tallinna, Saku Arena
07.04. Vuokatti, Holiday Club
08.04. Lahti, H16 Live Klubi
14.04. Jämsä, Himos Arena
15.04. Seinäjoki, Rytmikorjaamo
21.04. Laukaa, Peurunka Areena
27.04. Tampere, Pakkahuone
28.04. Tampere, Pakkahuone
29.04. Tampere, Pakkahuone
05.05. Turku, Logomo
06.05. Hämeenlinna, Aulanko Areena

Haloo Helsinki! on tämän hetken suurin suomalainen yhtye, joka jäi reilu vuosi sitten tauolle kahden täyteen myydyn Hartwall Areena -keikan jälkeen. Haloo Helsinki! on julkaissut 5 albumia, joita on myyty yhteensä yli 250 000 kappaletta. Yhtyeen kappaleita on kuunneltu streamauspalveluissa yli 80 miljoonaa kertaa ja musiikkivideoita katsottu yli 45 miljoonaa kertaa. Saavutuksiin kuuluu lisäksi mm. 6 Emma-palkintoa, 10 radiolistan ykkössingleä sekä yli 650 keikkaa. Yhtyeen hitteihin kuuluvat mm. ”Rakas”, ”Hulluuden Highway”, ”Beibi”, ”Kuussa tuulee”, ”Pulp Fiction”, ”Vihaan kyllästynyt”, ”Kiitos ei ole kirosana”, ”Huuda!”, ”Maailman toisella puolen”, ”Vapaus käteen jää” ja ”Maailma on tehty meitä varten”.

Pressikuvat: http://www.sonymusic.fi/artist/haloo-helsinki/

www.haloohelsinki.fi
www.instagram.com/haloohelsinki_official
www.facebook.com/haloohelsinki
www.sonymusic.fi
www.warnermusiclive.fi
www.haloomusicgroup.fi

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter