Emma-ehdokas Aste voitti brasilialaisen jujutsun Euroopan mestaruuden

Emma-ehdokas Aste voitti brasilialaisen jujutsun Euroopan mestaruuden

21.01.2019 Uutiset Aste

Rap-artisti Aste eli Jani Sutelainen on voittanut brasilialaisen jujutsun Euroopan mestaruuden. Aste saavutti mestaruuden viikonloppuna Portugalin Lissabonissa käydyissä EM-kisoissa purppuravöisten 76-kiloisten Master 1 -sarjassa. Kyseessä on Asteen toinen Euroopan mestaruus. Ensimmäinen mestaruus tuli sinivöisten sarjassa vuonna 2015.

Vuosi alkoi jo viidettä kertaa Lissabonissa BJJ EM-kisoilla. Kaks edellistä vuotta on tullut vaan pussillinen hyvää mieltä tuliaisiksi, mut nyt meni maaliin! Oli tosi hyvä fiilis ja mieli oli koko päivän hyvin messissä ja tiukoissakin paikoissa pysy paketti kasassa. Iisisti parhaat matsit multa!” kuvailee Aste mestaruustunnelmia.

Hittinikkari Aste on ehdolla tämän vuoden Emma Gaalassa Vuoden hiphop / R&B -kategoriassa. Aste julkaisi marraskuussa kuudennen, platinaa myyneen albuminsa “Grand Prix”, jonka kappaleita on kuunneltu suoratoistopalveluista yli 25 miljoonaa kertaa. Se sisältää mm. tuplaplatinasinglen “Monaco”, platinasinglet “Luonasi” ja “Peruskallio” sekä suoraan Spotify-listan kärkisijoille menneen uusimman singlen “Vastaaja feat. Mira Luoti”. Asteella on hallussaan viime vuosilta 12 kulta- tai platinalevyä, eikä hittiputkelle tunnu olevan loppua.

Pressikuvat: https://www.sonymusic.fi/artist/aste/

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter