CHRISTINA AGUILERAN UUSI VOIMALAULU SAI VIDEON

CHRISTINA AGUILERAN UUSI VOIMALAULU SAI VIDEON

Fall In Line -single löytyy supertähden 15.6. julkaistavalta Liberation-albumilta

 

Supertähti Christina Aguilera on tänään julkaissut musiikkivideon tuoreimmalle singlelleen Fall In Line. Vahvan viestin välittävä single sai myös vertaisensa musiikkivideon. Videolla nähdään myös kappaleella fiittaava Demi Lovato ja sen ohjasi Luke Gilford. Katso video tästä!

Useilla kappaleillaan ihmisiä voimaannuttamaan pyrkivä Christina Aguilera omistaa Fall In Line -singlen voimalauluksi kaikille vaiennetuille: “To anyone who’s ever felt silenced and repressed, the truth seekers and bold thinkers… may you liberate your voice and break the mold, never back down, and never fall in line.”

Kuuden vuoden tauon jälkeen Christina Aguilera palaa itse tuottamalla albumillaan Liberation, joka saa julkaisunsa 15. kesäkuuta. Fall In Line -singlen lisäksi albumilta on lohkaistu jo kappaleet Accelerate ft. Ty Dolla $ign & 2 Chainz ja Twice. Albumilla vierailevat myös XNDA, Goldlink, Keida ja Shenseea.

Uransa aikana Aguilera on voittanut 6 Grammya ja ollut ehdolla jopa 18 kertaa. Hänen albumeitaan on myyty yli 50 miljoonaa ja hänellä on ollut 5 Billboardin listaykkössingleä. Christina Aguileralla on myös ollut kunnia olla ainoa alle 30-vuotias, joka on päässyt Rolling Stonen top100 laulajan listalle. Musiikin lisäksi Christina Aguilera on toiminut The Voice-ohjelman valmentajana ja näytellyt elokuvassa Burleski.

“It’s just the way it is
And maybe it’s never gonna change
But I got a mind to show my strength
And I got a right to speak my mind
And I’m gonna pay for this
They’re gonna burn me at the stake
But I got a fire in my veins
I wasn’t made to fall in line”

Katso Fall In Line -musavideo
Promokuvat