Kahdella soolosinglellä supertähtien sarjaan noussut Camila Cabello julkaisee debyyttialbuminsa Camila 12. tammikuuta 2018. Albumilla Camila on työskennellyt useiden huipputuottajien ja biisintekijöiden kanssa kuten Pharrell Williams, Benny Blanco, Frank Dukes, Ryan Tedder ja Sia. Albumin odotusta kiihdyttää tänään julkaistu upea single Never Be The Same, jonka Camila on paljastanut kertovan kokemastaan myrkillisestä rakkaudesta. Kuuntele kappale tästä!

Tulevasta albumistaan Camila Cabello kertoo: “all of these songs have special memories behind them, and i’m not gonna lie, it feels emotional letting them go, feels like the end of a chapter… i decided to call it by my name, because this is where this chapter in my life ended. it started with somebody else’s story, it ended with me finding my way back to myself.”

Keskityttyään alkuvuoden 2017 biisien tekemiseen, Camila julkaisi toukokuussa debyyttisinglensä Crying In The Club, joka esitteli vaikeuksien kautta voimansa ja itsensä löytäneen Camilan. Camila kirjoitti kappaleen yhdessä Benny Blancon ja Sian kanssa ja se on tähän mennessä kerännyt jo yli 214 miljoonaa striimiä Spotifyssa. Suomessa Crying In The Club on rikkonut jo kultarajan ja se nousi Suomen radioiden 25 soitetuimman kappaleen joukkoon.

Single sai jatkoa syyskuussa Camilan kotikaupunkia ylistävän Havana-singlen myötä, josta on kasvanut loppuvuoden isoimpia hittejä. Tällä viikolla biisi vietti viidennen peräkkäisen viikon ykkösenä Briteissä – saavutus, johon aikaisemmin on yltänyt rajallinen määrä naisaristeja kuten Adele, Rihanna, Whitney Houston ja Celine Dion. Suomessa kappale on rikkonut platinarajan ja se on noussut radioiden 14 soitetuimman kappaleen joukkoon. Havana-singlelle julkaistiin myös telenovelloista inspiraationsa saanut hulvaton musiikkivideo, jossa Camila näyttelee kahdessa eri roolissa – katso video tästä!

Loppuvuoden 2017 aikana Camila on myös napannut jo parhaan popin palkinnon MTV:n European Music Awardseista ja vuoden läpimurto palkinnon Billboardin Woman In Music 2017 –gaalasta. Myös muotimaailma on kiinnittänyt katseensa Camilaan ja tänä syksynä hänet on nähty GUESSin mainoskasvona.Tämä kaikki on vasta alkua ja Camila tulee ehdottomasti olemaan yksi vuoden 2018 kuumimmista nuorista artisteista.

 

Kuuntele Never Be The Same
Katso Havana-liveveto EMA-gaalasta
Katso Camilan kiitospuhe Billboard Woman in Music 2017 -gaalasta
Promokuvat