Bruce Springsteenin odotettu Springsteen on Broadway -taltiointi julkaistaan tänään

Bruce Springsteenin odotettu Springsteen on Broadway -taltiointi julkaistaan tänään

‘’Springsteen on Broadway’’ Is the realest Bruce we’ve ever seenRolling Stone

“As portraits of artists go, there may never have been anything as real — and beautiful — on Broadway”New York Times

‘’Springsteen on Broadway may not have the musical expanse of his work with the E Street Band, but is still as powerful as any album he has ever made. That’s why we call him the Boss.’’The Telegraph

Bruce Springsteenin odotettu Springsteen on Broadway -taltiointi julkaistaan tänään, päivää ennen historiallisen konserttisarjan päätöstä The Walter Kerr –teatterin lavalla Broadwaylla. Esityksestä tehty taltiointi nähdään myös Netflixissä sunnuntaina 16. joulukuuta alkaen.

Springsteen On Broadway on intiimi yhden miehen show, jossa Bruce Springsteen esiintyy kitaran ja pianon kanssa kertoen tarinoita pohjautuen hänen suosittuun Born To Run -elämäkertakirjaansa. Erikoisvieraana show’ssa on mukana myös Springsteenin vaimo Patti Scialfa. Lokakuussa 2017 ensi-iltansa saanut konserttisarja on pitänyt Brucen kiireisenä viitenä iltana viikossa New Yorkin Broadwaylla sijaitsevassa, 960-paikkaisessa The Walter Kerr -teatterissa. Valtavan kysynnän takia esitystä on jatkettu alkuperäisen kahdeksan viikon sijaan yli vuoden ajan. Yhteensä esityksiä kertyy hurjat 236 kappaletta.

Springsteen on Broadway -albumi on jo ehtinyt kerätä huikean määrän erinomaisia arvosteluita ympäri maailman. Levy on saatavilla striimaus- ja latauspalveluista, tupla cd:nä sekä myöhemmin julkaistavana vinyylinä.

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter