Vasta neljä virallista singleä vyöllään Alan Walker on yksi maailman striimatuimpia artisteja, sekä tämän hetken halutuimpia nimiä elektronisen pop –musiikin genressä.

Tänään julkaistu single All Falls Down on tuotettu yhdessä brittiläisen Dj:n Digital Farm Animalsin kanssa ja vokaalit kappaleella laulaa amerikkalainen pop –artisti Noah Cyrus.

Vuosi 2016 oli kiistämättä Alan Walkerin läpimurtovuosi, takanaan vasta kolme virallista singlejulkaisua. Faded, Sing Me To Sleep, Alone -singlet, sekä instrumentaalikappaleet Routine ja Ignite ovat olleet kaikki globaalisti menestyneitä jättihittejä. Tänä vuonna julkaistut singlet Tired ft. Gavin James ja The Spectre ovat jatkaneet vahvasti viime vuoden menestystä, sillä kappaleita on ehditty kuuntelemaan suoratoistopalvelu Spotifyssa jo melkein biljoona kertaa.

Alan Walkerin musiikkia on striimattu yhteensä massiiviset neljä biljoonaa kertaa ympäri maailmaa ja hänen videoitaan on katsottu YouTubesta yli biljoona kertaa. Tähden kappaleet ovat olleet niin Spotifyn, kuin radiolistojen kärjessä ympäri maailmaa. Singlet Alone ja Tired komeilivat molemmat US Dance Radion ykkössijalla. Alone nautti myös suurta suosiota kotimaassamme nousten Spotify- ja radiolistojen ykköseksi.

Kuluva vuosi on ollut EDM -tähdelle kiireinen. Hän on valloittanut lavat Euroopassa ja Amerikassa mukaan lukien loppuunmyydyt päälavojen esitykset maailman isoimmilla festivaaleilla, kuten Ultra Music, Tomorrowland ja EDC festivaaleilla. Alan Walker nähtiin myös tänä kesänä Suomessa Weekend –festivaaleilla. Keikkailu jatkuu ahkerasti aina vuoden loppuun asti ja huipentuu Nobel Peace Prize konserttiin joulukuussa Oslossa.