Popsensaatio Marcus & Martinus takaisin Suomeen!

Popsensaatio Marcus & Martinus takaisin Suomeen!

Norjalaistähdet esiintyvät Uuden Musiikin Kilpailun TV-lähetyksessä 28. tammikuuta

Marraskuun alussa Marcus & Martinus saivat vierailullaan Helsingin kauppakeskus Forumin täyteen faneja ja nyt pojat ovat tulossa takaisin Suomeen faniensa iloksi. Norjalaiskaksoset esiintyvät 28. tammikuuta Uuden Musiikin Kilpailun väliaikashowssa ja luvassa on todellinen spektaakkeliesitys. UMK17 järjestetään Espoon Metro Areenalla ja suora tv-lähetys alkaa TV2:lla klo 21:00.

Pienestä pohjois-Norjassa sijaitsevasta Troforsista kotoisin olevat Marcus & Martinus ovat vasta 14 vuotiaita, mutta tällä hetkellä pohjoismaiden isoimmat poptähdet aiheuttaen hysteriaa ja kaaosta minne ikinä menevätkin. Kotimaassaan Norjassa poikien debyyttialbumi ”Hei” on ollut Norjan myydyin levy ja levyltä julkaistut singlet ovat myyneet platinaa ja tuplaplatinaa ja niitä on streamattu yhteensä yli 120 miljoonaa kertaa. Poikien ensimmäiset isot areenakonsertit Oslon Spektrum Areenalla myytiin loppuun vajaassa kahdessa tunnissa, mihin ei aiemmin muu norjalaisartisti ole kyennyt.

Helmikuussa on tiedossa kaksi konserttia Tukholman Globe –areenalla, jotka molemmat myytiin loppuun alle 15 minuutissa. Areenakonsertteja ennen Marcus & Martinus ovat esiintyneet mm. Ruotsin Grönalundissa ja Tanskan Tivolissa isoille yleisöille ja tehneet kotimaassaan kiertueen. Tähän mennessä poikien livekonsertteihin on myyty Pohjoismaissa yhteensä 400 000 lippua.

Suomessa Marcus & Martinuksen suosio on kasvanut räjähdysmäisesti jo ensimmäisten promovierailujen aikana. Pojat ovat esiintyneet Elämä Lapselle –TV-konsertissa sekä heidän ensimmäinen keikka Helsingin Nosturissa myytiin loppuun hetkessä. Toisella vierailulla Marcus & Martinus vetivät yli 2500 fania Helsingin kauppakeskus Forumiin.

Poikien toinen albumi ”Together” julkaistiin 4. marraskuuta ja se nousi listaykköseksi Norjassa ja Ruotsissa ja Suomessa albumilistan sijalle 6. Singlet ”Girls” ja ”Light It Up” sekä vanhemmat norjankieliset hitit kuten ”Elektrisk” streamaavat hyvin Spotifyssa. Norja-Suomi yhteistyötä on tehty myös musarintamalla, sillä suomalainen DJ-lupaus Alex Mattson on tehnyt Girls –hitistä remixin, mikä löytyy myös tuoreelta albumilta.

Marcus & Martinuksesta on tehty myös elokuva ”Yhdessä Unelmiin” jonka Suomen ensi-ilta on 27. tammikuuta. Katso leffan traileri tästä http://bit.ly/2gccd1g

Katso radiokanava Loopin tekemä video Forumin fanitapahtumasta: http://www.loop.fi/#!/post/5818bfd4cc34ca03002a023d

Tuoreella ”Together” musavideolla nähdään poikien tarinaa pikkulapsista tähän päivään asti: https://www.youtube.com/watch?v=iCuUJhsu6X8

UMK17 järjestetään 28.tammikuuta Espoon Metro Areenalla. Suora lähetys tulee TV2:lla klo 21.  Liput tapahtumaan ovat myynnissä 23.11.alkaen yle.fi/umk.