Little Mixin Glory Days on täällä!

Little Mixin Glory Days on täällä!

Little Mix järjestää faneilleen julkaisupäivän kunniaksi globaalin Glory Days Road Trip -tempauksen

Britannian isoin tyttöbändi Little Mix on tänään julkaissut neljännen albuminsa Glory Days, jonka nimi kuvastaa hyvin yhtyeen nousua yhdeksi popin kuumimmaksi nimeksi! Albumilta julkaistiin ensimmäisenä singlenä arkailematon erobiisi Shout Out To My Ex, joka sai ensiesityksensä X Factor UK:n livelähetyksessä. Shout Out To My Ex toi jälleen Little Mixille listaykkössijan Briteissä ja se vietti listan kärjessä jopa 3 viikkoa. Tähän mennessä kappaletta on striimattu Spotifyssa jo yli 53 miljoonaa kertaa ja YouTubessa sen musavideota on katsottu yli 63 miljoonaa kertaa. Katso video tästä: http://bit.ly/SOTMEVideo

Albumi albumilta Little Mix on tullut paremmaksi ja rohkeammaksi oman tyylinsä edustajaksi ja myös Glory Days –albumilta löytyy tarttuvia pophittejä ja megaluokan balladeja. Albumia Little Mix kirjoitti muun mussa yhdessä Camille Purcellin, Charlie Puthin ja Meghan Trainorin kanssa. Uuden albumin lisäksi Little Mix aktivoituu kiertuerintamalla. Keväällä 2017 Little Mix kiertää Yhdysvalloissa Ariana Granden kanssa ja syksyllä vuorossa on kattava UK:n ja Irlannin kiertue.

Little Mix on Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock ja Jade Thirwall. Bändi on ollut koossa jo vuodesta 2011 ja siinä ajassa he ovat julkaisseet 3 platinaa myynyttä albumia, rikkoneet yli 17 miljoonan myynnin rajapyykin, keränneet yli 1,5 miljardia katselua YouTubeen, 9,9 miljoonaa fania Facebookiin ja 8,1 miljoonaa seuraajaa Twitteriin.  Edellinen Get Weird –albumi toi yhtyeelle ensimmäiset Brit Awards –ehdokkuudet ja Get Weird Tour oli vuoden 2016 isoimpia kiertueita UK:ssa.

Tänään Little Mix juhlistaa albumia globaalisti järjestämällä faneilleen Glory Days Road Trip –tempauksen. Jokaisessa maassa faneilla on yksi virallinen pitstop, jossa he pääsevät fiilistelemään albumia yhdessä muiden fanien kanssa. Suomen pitstop löytyy Sony Musicin toimistolta Ruoholahdesta kello 15-18 välillä. Fanit voivat muun muassa ottaa itsestään Road Trip –aiheisen kuvan, osallistua kilpailuihin ja kirjoittaa Little Mixille kirjeen.

Wow album number 4!! Where does the time go? It’s been such a crazy year and we feel so incredibly lucky to be in this position. We’re not only doing what we love but we’re able to share it with you all”, kommentoi Little Mix.

Katso Shout Out To My Ex -musavideo: http://bit.ly/SOTMEVideo
Kuuntele Glory Days –albumia Spotifyssa: http://bit.ly/LittleMixSpotify
Kuvat: http://www.sonymusic.fi/artist/little-mix/

 

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter