Little Mix heittää hyvästit exälle

Little Mix heittää hyvästit exälle

Shout Out To My Ex on ensimmäinen single tyttöbändin Glory Days -albumilta

“Guess I should say thank you for the ‘hate yous’ and the tattoos
Oh baby I’m cool by the way, ain’t sure I loved you anyway”

Britannian isoin tyttöbändi Little Mix julkaisi sunnuntai-iltana uuden singlensä Shout Out To My Ex. Kappale sai maailman ensiesityksensä X Factor UK:n livelähetyksessä ja Simon Cowell kehui esiintymistä yhdeksi X Factorin parhaista. Katso Little Mixin mieletön show tästä: http://bit.ly/SOTMEXFACTOR

Shout Out To My Ex on ensimmäinen single Little Mixin 18. marraskuuta julkaistavalta neljänneltä albumilta, joka kantaa nimeä Glory Days. Albumi albumilta Little Mix on tullut paremmaksi ja rohkeammaksi oman tyylinsä edustajaksi ja myös Glory Days –albumilta voi odottaa tarttuvia pophittejä ja megaluokan balladeja. Albumin lisäksi Little Mix aktivoituu kiertuerintamalla. Keväällä 2017 Little Mix kiertää Yhdysvalloissa Ariana Granden kanssa ja syksyllä vuorossa on kattava UK:n ja Irlannin kiertue.

Little Mix on Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock ja Jade Thirwall. Bändi on ollut koossa jo vuodesta 2011 ja siinä ajassa he ovat julkaisseet 3 platinaa myynyttä albumia, rikkoneet yli 17 miljoonan myynnin rajapyykin, keränneet yli 1,3 miljardia katselua YouTubeen, 9,8 miljoonaa fania Facebookiin ja 8 miljoonaa seuraajaa Twitteriin.  Edellinen Get Weird –albumi toi yhtyeelle ensimmäiset Brit Awards –ehdokkuudet ja Get Weird Tour oli vuoden 2016 isoimpia kiertueita UK:ssa.

Katso Little Mixin esiintyminen X-Factorissa: http://bit.ly/SOTMEXFACTOR
Kuuntele Shout Out To My Ex Spotifyssa: http://bit.ly/LittleMixSpotify

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter