Lucasin uusi EP ulkona tänään – “2.0” esittelee artistin uutta soundia

Kuuntele 2.0: https://lnk.to/Lucas-2-ep

Helmikuussa julkaistu Oh god -sinkku antoi esimakua tulevasta. Tänään striimauspalveluihin tippui neljän biisin verran uutta soundia laulaja-lauluntekijä Lucasilta. 2.0 nimetyn EP:n ensimmäinen sinkku, Kato mua, julkaistiin fanien yllätykseksi jo keskiviikkona 2.5.

Fanit on ollu mulle alusta asti kaikki kaikessa ja sen takia halusin yllättää jengin julkaisemalla yhden biisin jo ennakkoon. Kato mua kertoo siitä fiiliksestä kun näät jonkun tyypin jonka muistat tavanneesi aiemminkin, mutta et vaan saa nimeä päähän. Tohon biisiin on kyllä helppo samaistua, oon ainakin itse ollut tossa tilanteessa. Oon todella tyytyväinen lopputulokseen enkä malta odottaa et pääsen vetää tän keikoilla” Lucas kertoo sinkusta.

Myös EP:n kolme muuta kappaletta esittelevät Lucasin uutta soundia. ”EP:n nimeksi tuli 2.0 ikään kuin kuvaamaan uutta puolta mun musassa. Viime kesästä asti ollaan työstetty näitä biisejä aamusta iltaan, ja täytyy sanoa että tuntuu ihan mahtavalta päästä vihdoin soittamaan näitä teille muillekin. Vaikka musatyyli on ehkä muuttunut, koen ihmisenä olevani edelleen se sama Lucas. Jos jotain, niin täytyy sanoa että oon viimeisen vuoden aikana oppinut arvostamaan enemmän suomalaista musiikkia ja tekemään duunia entistä kovemmin. Oon tosi onnekas, kun saan tehdä sitä mitä eniten rakastan.”

Tsekkaa videolta Lucasin tarinat 2.0 EP:n biisien takaa: http://bit.ly/LUCAS20EP

 

LUCAS – 2.0

1. Kato mua
2. Guccin geet
3. Kulissii
4. Montana

Kuuntele >>
https://lnk.to/Lucas-2-ep

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter