Pressikuvat

Napsauta thumbnailia ladataksesi kuvan korkearesoluutioisena.

Rytmihäiriö - Kuulumiset

Olemme viettäneet somehiljaisuutta jo jonkin aikaa, joten ehkä olisi aika kertoa hieman bändin kuulumisia.

Rytmihäiriö on edelleen vailla rumpalia. Etsintöjä on tehty pitkin alkuvuotta ja niitä jatketaan edelleen. Oton seuraajaa ei ole helppo löytää ja sen vuoksi haluamme edetä kaikessa rauhassa. Uutta materiaalia on työstetty hiljalleen mutta mitään aikataulua levyn suhteen ei vielä ole. Tärkeintä on ensin saada bändi taas täysilukuiseksi.

Osa varmasti onkin huomannut, että Rytmihäiriöllä on kaksi kesäkeikkaa sovittuna. Näillä keikoilla rumpujen takana nähdään vanha ystävämme Waltteri Väyrynen. Tarkempaa tietoa Waltterista löytyy täältä:
https://www.facebook.com/waltterivofficial/

Kesän ainoat Surmacoret kuultavissa seuraavasti:

26.7. Lepakkomies, Helsinki
https://www.facebook.com/events/383470158720548

5.8. Saarihelvetti, Tampere
https://www.facebook.com/events/897924460343742
Facebook
Rytmihäiriö - virallinen Olemme viettäneet somehiljaisuutta jo jonkin aikaa, joten ehkä olisi aika kertoa hieman bändin kuulumisia. Rytmihäiriö on edelleen vailla rumpalia. Etsintöjä on tehty pitkin alkuvuotta ja niitä jatketaan edelleen. Oton seuraajaa ei ole helppo löytää ja sen vuoksi haluamme edetä kaikessa rauhassa. Uutta materiaalia on työstetty hiljalleen mutta mitään aikataulua levyn suhteen ei vielä ole. Tärkeintä on ensin saada bändi taas täysilukuiseksi. Osa varmasti onkin huomannut, että Rytmihäiriöllä on kaksi kesäkeikkaa sovittuna. Näillä keikoilla rumpujen takana nähdään vanha ystävämme Waltteri Väyrynen. Tarkempaa tietoa Waltterista löytyy täältä: https://www.facebook.com/waltterivofficial/ Kesän ainoat Surmacoret kuultavissa seuraavasti: 26.7. Lepakkomies, Helsinki https://www.facebook.com/events/383470158720548 5.8. Saarihelvetti, Tampere https://www.facebook.com/events/897924460343742