Olen nuoresta asti tehnyt elämässäni valintoja, jotka johtaisivat jonain päivänä tähän tilanteeseen. Jos voisin tavata nyt 15-vuotiaan Erikan, kiittäisin häntä siitä, että hän jaksoi silloin  uskoa itseensä ja ymmärsi työnteon merkityksen”, Erika toteaa.

Iskelmätaivaan uusi tulokas

Erika Vikman on 23-vuotias laulajatar, joka kruunattiin Tangokuningattareksi vuonna 2016. Erika osallistui kilpailuun jo vuonna 2015, jolloin hän sijoittui toiseksi. Hän on myös osallistunut Idolsin seitsemännelle kaudelle sekä voittanut Tangojuniori-kilpailun tyttöjen sarjan vuonna 2008.

Erika keikkailee loistavan ja nuorekkaan 5-henkisen Karisma-bändin kanssa ja iskelmäohjelmiston lisäksi Erikan repertuaariin kuuluu myös popahtavat kappaleet. Monipuolisen ohjelmiston ansiosta Erika keikkailee lavoilla, laivoilla, ravintoloissa sekä tapahtumissa ympäri vuoden!

Ura on upeasti alussa

Erika Vikman julkaisi ensimmäisen oman kappaleensa 10.2.2017. Single ”Ettei mee elämä hukkaan” on Heikki Marttilan ja Janne Sivosen säveltämä, Inka Nousiaisen sanottama ja sovituksesta vastaa Arto Tuunela. Tuottajana kappaleella toimii Jonas Olsson.

“Olen samaan aikaan hyvin peloissani ja riemuissani ensimmäisen singlen  julkaisusta. Tämän prosessin aikana kappaleesta on tullut minulle henkilökohtaisesti hyvin tärkeä. Olen myös helpottunut, sillä minulla on vihdoinkin mahdollisuus siirtää ihmisten fokus työhöni, jossa alusta asti olisin halunnut sen  olevan. Uskon ja toivon, että kappale saa lämpöisen vastaanoton. Toivon myös, että kappale tavoittaisi eri-ikäisiä kuulijoita!”