Antti Kleemolan debyyttisingle ”Timo tahtoo” vuodelta 2006 nousi aikanaan melkoiseksi hitiksi. Lokakuussa 2013 julkaistiin Antin odotettu kolmas albumi ”Täydellinen päivä”, joka sisälsi monta jo tunnettua radiohittiä. Kaikkea hyvää, Täydellinen päivä, Kaiken keskellä ja Sun entiset ovat soineet mm. Novan, Iskelmän, Suomipopin ja Radio Suomen soittolistoilla.

Antti Kleemolan kappaleita ovat levyttäneet myös monet muut eturivin artistit ja yhtyeet, kuten esim. Yö, Pate Mustajärvi, Jippu, Katri Ylander, Sami Saari, Suvi Teräsniska, Rajaton, Lenni-Kalle Taipale trio sekä Paula Koivuniemi. Lisäksi Kleemola on säveltänyt kolme musikaalia ja takana on myös menestystä sävellyskilpailuissa.

Kleemola on ollut jo vuosia tuttu nimi maamme keikkalavoilla. Hän on soittanut ja laulanut useissa eri musikaaleissa sekä pop/rock-kokoonpanoissa. Takana on satoja esiintymisiä aina festivaaliareenoilta intiimeihin klubikeikkoihin. Maamme pop-kenttä on jo vuosia kaivannut Antin kaltaista, myös iskelmälle flirttailevaa miesartistia.

Antti Kleemola on viime vuosina ollut mediassa esillä useissa TV-ohjelmissa, kuten mm. Tartu Mikkiin. Hän osallistui myös keväällä 2010 Suomen Euroviisu-karsintaan kappaleella ”Sun puolella” edeten aina finaaliin saakka. Kappale ”Ranskalaisin viivoin” oli myös keväällä 2014 pitkään Radio Suomen soitetuin kappale!