Katso artistien viralliset fanituotteet Levykauppa Äxästä ›

Listojen kärkeen singahtanut Meghan Trainor – debyyttialbumi tammikuussa

Meghan Trainor singahti nopeasti listojen kärkeen ympäri maailmaa tarttuvalla ”All About That Bass” –hitillään ja kappale on pysynyt Billboardin singlelistan kärjessä jo kuusi perättäistä viikkoa. Nuoren supertähden debyyttialbumi ”Title” julkaistaan 9. tammikuuta ja uusi single ”Lips Are Movin” on lähdössä pian radioille.

Positiivista sanomaa levittävä ”All About That Bass” on ollut listaykkösenä 58 maan iTunesissa, komeillut useimpien maiden radio- ja Spotify –listojen kärjessä ja kappaleen videota on katsottu youTubessa jo huimat yli 170 miljoonaa kertaa. Suomessa single on niin ikään komeillut radioiden soitetuimpien kappaleiden joukossa, singlelistan, latauslistan, Spotifyn ja iTunesin top10:ssä.

Viime viikolla julkistettiin American Music Awards –ehdokkaat ja Meghan on ehdolla Best New Artist of the Year –kategoriassa yhdessä mm. Iggy Azalean ja Bastillen kanssa.

Meghan –fanit voivat tilata tulevan albumin jo ennakkoon iTunesin kautta.

Tutustu lisää:
www.meghan-trainor.com
www.facebook.com/meghantrainorsongs
www.twitter.com/meghan_trainor
www.instagram.com/meghan_trainor