Katso artistien viralliset fanituotteet Levykauppa Äxästä ›

Charles Plogmanille syksyllä uusi orkesteri

charles

Charles Plogman kiertää parhaillaan Pientä Unelmaa -orkesterin kanssa Vain vähän aikaa -kesäkiertueen merkeissä; svengaavan iloista musiikkia ja asennetta.

Charles on vaikuttanut monien orkestereiden riveissä, mutta siirtyi soolouralle kymmenen vuotta sitten. Ennen sitä hän ehti nousta suosioon Charlies-kokoonpanossa; menestystä sateli Syksyn Sävelessä ja Viihdyttäjä-kisassa, lisäksi Kesäillan Valssi -ohjelman myötä kierrettiin ahkeraan kesälavoja. Kesän 2014 ainutlaatuinen kiertue lataa iltoihin monia muistoja, joissa palataan vanhojen suosituimpien Charlies-hittien pariin.

Plogman ja Pientä Unelmaa -orkesteri tekevät viimeisen yhteisen esiintymisensä 16. elokuuta Hankasalmella, Hangan Lavalla. Syyskuun alussa Charlesin rinnalle astuu musiikin ammattilaisista koostuva Rosette-orkesteri.
Rosette on harvoja iskelmätaivaan bändejä, joka on säilyttänyt vakaan ja tunnetun aseman niin tanssikansan kuin tanssinjärjestäjien keskuudessa. Bändi on säestänyt mm. Tiina Ruuskaa, Marion Rungia, T.T. Purontakaa, Heikki Koskeloa, Isto Hiltusta, Kurrea, Tiina Pitkästä, Katja Kätkää ja Kaija Lustilaa.
Monipuolisen orkesterin ohjelmistoa on kertynyt monen sadan kappaleen verran aina perinteisestä tanssimusiikista bilemusiikkiin. Charlesin ja Roseten yhteistyön myötä keikkaohjelmisto rakentuu uudelleen, tanssikansan toiveiden mukaan. Ensimmäinen uuden kokoonpanon esiintyminen 2. syyskuuta Viking Mariellalla.

Rosette
Mikael Kienokoski – rummut, laulu
Jari Mäkinotko – basso, laulu
Jorma Souru – kitara, saksofonit. laulu
Marko Rauhala – koskettimet, laulu

www.facebook.com/CharlesPlogman
www.charlesplogman.net