Katso artistien viralliset fanituotteet Levykauppa Äxästä ›

Anna Puu spesiaalille klubikiertueelle marraskuussa

Anna - Löydän sinut uudestaan

Anna Puu starttaa syksyn keikkakiertueensa tämän viikon perjantaina Helsingin Pressasta. Normaalikeikkojen lisäksi Anna Puu tekee spesiaalin klubikiertueen marraskuussa. Kiertue kantaa nimeä Juurilla ja toimii ajatuksella ”vähemmän on enemmän”.

´Kiertue tulee sisältämään intiimejä ja hikisiä keikkoja, joissa tulee olemaan bändin sanoja lainatakseni ”vaaran tuntua”. Biisejä on sovitettu paljon uusiksi ja niistä on muotounut sähköisen juurevia. Klubikiertueella soitetaan vanhojen tuttujen lisäksi sellaisia kipaleita, joita on harvemmin keikoilla totuttu kuulemaan. Ja saatetaan ehkä yllytyksestä soittaa toiveitakin, kuka tietää. Mitä tahansa voi tapahtua! Koko kiertueen ajatus lähti ”vähemmän on enemmän” -ajatusmallista, joka sitten muuttui muotoon ”vähemmän painaa enemmän”, kun kosketinsoittaja hankki kiertuetta varten Rhodes-pianon´, Anna Puu kertoo.

Anna Puun vuosi sitten julkaistu kolmas albumi Antaudun on myynyt jo lähes 30 000 kappaletta. Levyn seuraava single on kappale Löydän sinut uudestaan.

Syksyn keikat:

Pe 11.10. Helsinki, Pressa
La 12.10. Tampere, Messukeskus (Tampere Live 2013)
Pe 18.10. Lahti, Finlandia Klubi

Pe 1.11. Jyväskylä, Lutakko (Juurilla)
La 2.11. Kuopio, Henry’s Pub (Juurilla)
Ke 6.11. Espoo, Sellosali (Juurilla)
La 9.11. Levi, Bar Ihku (Juurilla)
To 14.11. Järvenpää, Uuno Baari (Juurilla)
Pe 15.11. Turku, Klubi (Juurilla)
La 16.11. Hämeenlinna, Suisto (Juurilla)
Pe 22.11. Helsinki, Le Bonk (Juurilla)

To 28.11. Silja Line, Europa
La 30.11. Oulu, Ouluhalli

Anna Puu Facebookissa
Anna Puu Spotifyssa
www.annapuu.fi