Katso artistien viralliset fanituotteet Levykauppa Äxästä ›

DJ-kaksikko Alex Kunnari & Heikki L yhteistyössä Good Charlotten laulajan kanssa

cos

Kun kaksi Suomen elektronisen tanssimusiikin kirkkainta tähteä yhdistävät taitonsa ja voimansa – syntyy jotain suurta: DJ-kaksikko Alex Kunnari & Heikki L.

Kaksikon ensimmäinen julkaisu nostaa samantien riman kunnianhimoisen korkealle – single City Of Sin on huikea taidonnäyte siitä mihin tämä kaksikko pystyy. Kappaleen vokaalit hoitaa miljoonia albumeita myynyt amerikkalainen superstara, Good Charlotten laulaja, näyttelijä, tuottaja, Unicefin hyvän tahdon lähettiläs Joel Madden!

Alex Kunnari ja Heikki L ovat jo vuosia rakentaneet omia uriaan tahoillaan. Molempien saavutukset ovat enemmän kuin hatunnoston arvoisia. Listalta löytyy mm. eniten soitettu dancetrack Billboardin listalla, useita biisejä BBC 1:n soittolistalla, 5/5 arvioita DJ-magazinessa ja Muzik Magazinessa. He ovat tehneet remixejä mm. Tiestolle, Chicanelle & Paul Van Dykille ja esiintyneet ympäri maailman jo vuosia. Alex Kunnari on esiintynyt Ibizalla jo yli 200 kertaa ja isännöi siellä omaa klubiaan jo toista kesää. Molemmat ovat esiintyneet elektronisen musiikin huippujen kanssa, kuten Tieston, Armin Van Buurenin, David Guettan, Axwellin, Sebastian Ingrosson, Aviciin, Above & Beyondin, Hardwellin ja lukuisten muiden. Alex ja Heikki ovat kiistatta suomalaisen elektronisen musiikin huiput.

City Of Sin iTunesissa.
City Of Sin Spotifyssä.

Alex Kunnari & Heikki L Facebookissa