Katso artistien viralliset fanituotteet Levykauppa Äxästä ›

Janne Leinon Suloinen-albumi valittiin paikallisradioiden Kuukauden Levyksi

LEINOJANNE-SULOINEN

Janne Leinon uutuuslevy Suloinen valittiin paikallisradioiden huhtikuun 2013 Kuukauden Levyksi. Sony Musicin julkaisema levy ilmestyi 12.4.2013. Kyseessä on Jannen toinen sooloalbumi. Jannen ensimmäinen soololevy Sytytä mut sai niinikään Kuukauden Levy -palkinnon ilmestyttyään huhtikuussa 2011. ”Todella hienoa! Arvostan tätä valintaa suuresti, etenkin, kun se on osunut molemmille soololevyilleni. Tinkimätön työ on huomattu”, Janne iloitsee.

Uutuuslevy Suloinen sisältää useiden radioiden soittamat singlet Ilta on kylmä yksin ja Suloinen, joista jälkimmäinen nousi muun muasssa Radio Suomen Soitetuimmat-listan sijalle 1. Levyn kappale Kipinää on noussut juuri paikallisradioiden soittolistalle.

Janne on toiselta ammatiltaan apteekkari ja koulutukseltaan farmasian tohtori ja eMBa. Voit katsoa Jannen terveysvinkit MTV3:n suositussa Studio55.fi-ohjelmassa täältä:

Suloinen-albumin on tuottanut Maki Kolehmainen. Peräti seitsemäntoista kappaletta sisältävällä levyllä on uusia sävellyksiä Makin lisäksi muun muassa Mats Tärnforsilta ja Michael Garvinilta. Kiinnostavia kappaleita ovat muun muassa Anders Glenmarkin alkuperäissävellys Pelon tango, levyn uusi single Tyttöni mun sekä Jannen alunperin esittämä, Veikko Samulin ja Chrisse Johanssonin Maailman upein nainen. Kauniita balladeja ovat Mats Tärnforsin säveltämä Teille sekä Jannen ja Tarmo Keräsen sävellys Vain rakkauteen. Levyllä on bonuksena myös Jannen ja Sanin tunnelmallinen duetto Joulukortti, josta on myöskin muodostunut radiosuosikki.

Varsinaisten albumikappaleiden lisäksi levyllä on bonuksena viiden kappaleen Janne Goes Hollywood -kokonaisuus. Mukana on viihteelliset ja uudet versiot evergreen-hiteistä Mr. Bojangles, Sofié (She), Delilah, Acapulcoon (Loco in Acapulco) ja Strangers In The Night.

Kappalelista

Ilta on kylmä yksin
Kipinää
Ihmeellinen planeetta
Pelon tango
Suloinen
Maailman upein nainen
Teille
Laulu sinulle
Joulukortti
Vain rakkauteen
Non capisco
Tyttöni mun

Janne Goes Hollywood:

Mr. Bojangles
Sofie – She
Acapulcoon – Loco in Acapulco
Strangers in the Night
Delilah

www.janneleino.fi
https://www.facebook.com/janneleinopopiskelma
http://www.hitit.fi/page.php?p=hitit&s=kklevy