Katso artistien viralliset fanituotteet Levykauppa Äxästä ›

Tomi Metsäketo ajankohtainen uudella singlellään ja Tuliset tenorit -kiertuellaan

tomimTomi Metsäkedon syksyllä julkaistun ”Rakkautta vain” -albumin kakkossingle ”Salainen rakkaus” on juuri toimitettu maamme radioasemille. Kyseessä on uusi versio Sammy Fainin säveltämästä ikivihreästä, jonka suomennoksesta vastaa Jussi Raittinen.

Suosikkitenorit lyöttäytyivät yhteen ja lähtivät kiertueelle maamme upeimpiin konserttisaleihin. Syksyllä päivässä loppuunmyyty ja huikean suosion Musiikkitalossa saavuttanut konsertti saa jatkoa, kun suosikkitenorit Jyrki Anttila, Tomi Metsäketo ja Pentti Hietanen esiintyvät ensimmäistä kertaa yhdessä kevään menestyskiertueella.

Tuliset tenorit valloittavat sydämesi tulkiten unohtumattomia ja ikivihreitä sävelmiä maailman huipulta. Viihteellinen konsertti täynnä säihkettä ja säteilyä! Maamme hurmaavimmat hurmuritenorit panevat parastaan huippuorkesterin säestyksellä.

Tomi vierailee ensi kesänä 2013 Mikkelin kesäteatterissa Naisvuorella. Tomi näyttelee pääroolia, kaupungin tavoitelluinta poikamies Esko Latvaa musiikkikomediassa Vaimoke. Romanttisessa komediassa riittää juonenkäänteitä ja sattumuksia ja kun tilanteita siivittää Toivo Kärjen musiikki, on kesäillan tunnelma taattu.

Hilja Valtosen romaanin pohjalta näytelmän ovat dramatisoineet Kari Paukkunen ja Leena Tamminen. Vaimokkeen ohjaa Mika Nuojua.

Vaimokkeen ensi-ilta on 19.6.2013 ja näytökset jatkuvat heinäkuun lopulle. Näytöksiä on yhteensä 32.

 

Tuliset tenorit -konserttikiertue 2013

to 4.4. Turun konserttitalo, klo 19
pe 5.4. Järvenpää-talo, klo 19
la 6.4. Sibeliustalo, Lahti, klo 18
su 7.4. Tampere-talo, klo 15
ti 9.4. Jyväskylä Paviljonki, klo 19
ke 10.4. Kuopion Musiikkikeskus, klo 19
pe 12.4. Madetojan sali, Oulu, klo 19
la 13.4. Espoon kulttuurikeskus, klo 19