Katso artistien viralliset fanituotteet Levykauppa Äxästä ›

UUSI TÄHTI ON SYTTYNYT: ”Isac Elliot on tämän vuoden kovin musiikkikomeetta josta povataan Suomen Justin Bieberiä!”

isac

Isac Elliot on 12-vuotias suomalainen superlahjakkuus Espoosta. Nuoresta iästään huolimatta Isacilla on pitkään ollut musiikki ja esiintyminen intohimonaan.

Jo seitsemänvuotiaana hän oli mukana Cantores Minores poikakuorossa ja yhdeksän vuoden ikäisenä Isac huomattiin YouTuben kautta. Hänelle tarjottiin Svenska Teaternissa esitetyn Cabaret- musikaalin ainoaa lapsiroolia.

Tämän jälkeen hänet valittiin Abba-miesten Björn ja Bennyn toimesta, sekä usean koe-esiintymisen jälkeen Svenska Teaternin suursatsaukseen ja musikaaliin Kristina från Duvemåla.

Ensikosketus Isacin musiikkiin on saatu lähes 70 000 katsojaa elokuvateattereihin keränneen Ella ja kaverit –elokuvan myötä. Isacin kappale ”Pop Goes My Heart” kuullaan leffan kohtauksessa sekä sen lopputeksteissä.

Isac on teatterin, tanssin ja laulamisen ohella säveltänyt ja laulanut omia kappaleita .Vuonna 2012 useat levy-yhtiöt olivat jo kuulleet Isacin demoja, Sony Musicin valikoituessa lopulta Isacin levy-yhtiöksi.

Isac on saanut taakseen vahvan tiimin, joka on tällä hetkellä mukana rakentamassa aivan uudenlaista
suomalaista musiikkisensaatiota. Hän on jo nyt herättänyt mielenkiintoa sekä Suomessa että ulkomailla ja hänen kanssa työskentelee ihmisiä jotka ovat puolestaan tehneet työtä sellaisten artistien kanssa kuten Justin Bieber, Jason Derulo ja Usher.

YleX-kanavan toimittaja Toni Laaksonen on myös vakuuttunut Isacin potentiaalista ja totesi taannoin lähetyksessään seuraavasti:
”Isac Elliot on tämän vuoden kovin musiikkikomeetta josta povataan Suomen Justin Bieberiä!”

Isacin ensimmäinen single ”New Way Home” julkaistaan tänään, ystävänpäivän kunniaksi. Singlen yhteydessä julkaistaan myös kappaleen lyriikkavideo.

Osta kappale iTunesista

Sinkku on kuultavissa ensimmäistä kertaa yksinoikeudella YleX-kanavan Uuden Musiikin Aamuvuoro-ohjelmassa klo 10.15.
Virallinen musiikkivideo kuvataan helmikuussa Miamissa ja se valmistuu maaliskuussa.

Vielä nimeämätön debyyttialbumi julkaistaan myöhemmin keväällä. Isac solmi maanantaina 11.2. keikkamyyntisopimuksen Live Nation Finlandin kanssa, jossa häntä edustaa Elina Orma.

Pitkään ei tarvitse enää musiikkimaailman jännitellä ennen kuin pääsee seuraamaan miten korkealle Isac Elliotin tähti nousee….

Isac Elliot Facebookissa
www.isacelliot.com

Voice: Robin saa haastajan, tältä kuulostaa espoolainen 12-vuotias Isac
Ilta-Sanomat: Uusi Robin? 12-vuotias espoolaispoika tähtää tähtiin