Katso artistien viralliset fanituotteet Levykauppa Äxästä ›

Jannika B juhlistaa debyyttialbuminsa julkaisua Helsingin Apollossa 1. helmikuuta

Jannika BKotimaisen popmusiikin uusi tulokas Jannika B on saanut debyyttialbuminsa valmiiksi. Helmikuun 1. päivä ilmestyvä pitkäsoitto on nimeltään Kaikki rohkeus. Albumin julkaisukeikka on Helsingin Apollo Live Clubilla perjantaina 1. helmikuuta – liput keikalle täältä. Lippuja keikalle voi voittaa radiokanava NRJ:n kautta viikolla 4.

Albumin single Seuraavaan elämään on kasvanut radiohitiksi ollen jo yli kuukauden radiolistan top10:n joukossa ja mm. Radio Novan soitetuin kappale kaksi viikkoa putkeen. Katso kappaleen musiikkivideo täältä.

Jannika B lähti omin voimin liikkeelle maaliskuussa 2011, keräsi tiimin ympärilleen ja päätti toteuttaa unelmansa oman visionsa kautta. Jannika B:n matkaa on pystynyt seuraamaan hänen blogissaan, jossa hän on myös faniensa kanssa interaktiivisesti pallotellut ideoita ja etsinyt uusia alaan liittyviä yhteistyökumppaneita.

Jannika B aloitti maaliskuussa 2011 bloginsa kirjoittamalla sinne näin: ”Minun unelmani on tehdä töitä sen parissa mitä rakastan. Musiikki <3 Nyt olen vihdoin ja viimein kerännyt kaiken rohkeuteni ja päättänyt toteuttaa unelmani – Aloitan esikoisalbumini teon ilman levy-yhtiötä! Tulen päivittämään projektia ja sen eri vaiheita täällä blogissa. En ole kirjailija, eikä yhdysanat mene aina oikein mutta toivon että voin osoittaa että kovalla työllä ja tahdolla unelmat saattavat toteutua! Keep your fingers crossed!

Nyt reilu puolitoista vuotta myöhemmin debyyttialbumi on valmis.  Jannika B julkaisi itse loppuvuodesta 2011 Onnenpäivä–singlen ja teki huikean työn raivaten tiensä kyseisellä sinkullaan mm. YleX:n soittoon. Hän solmi alkuvuodesta 2012 mittavan yhteistyösopimuksen Sony Musicin kanssa. Debyyttialbumi Kaikki rohkeus julkaistaan 1.2.2013 Jannika B:n oman Ona -levymerkin kautta. YleX:ltä ”Tee-se-itse-popitar” -lempinimen saanut artisti on osoittanut kaikille, että unelmat voivat toteutua jos vain tahto ja rohkeus riittävät.

Jannika B aloitti esikoisalbuminsa teon omakustanteisesti yhdessä tuottaja Jonas Olssonin ja lauluntekijä Heidi Maria Paalasen kanssa. Albumi tuotettiin kolmen eri tuottajan voimin Olssonin lisäksi; mukana oli Pekko Haimi, Jani Lagerström ja Ago Teppand.

www.jannikab.com

https://www.facebook.com/JannikaBofficial

Liput levynjulkaisukeikalle ennakkoon 5 €.

 

Kaikki rohkeus

1.      Onnenpäivä

2.      Picasso

3.      Seuraavaan elämään

4.      Tarttuu muhun

5.      Yksinoikeudella

6.      Paasoon

7.      Hulluksi onnesta

8.      Nopeammin

9.      Tunne mut

10.   Pohjanmaan tuulia

 

Tilaa albumi ennakkoon:

Levykauppa Äx

CDON.com

Jannika B Spotifyssä