Katso artistien viralliset fanituotteet Levykauppa Äxästä ›

Sony Music uutuudet 16.11.2012

AC/DC – Live At River Plate

2CD 0887654117526 (CDC) COLUMBIA

3LP 0887654117519

• Live-materiaali taltioitiin vuonna 2009 AC/DC:n Black Ice World Tour –kiertueelta Buenos Airesista, jossa yhtye esiintyi kolmena iltana lähes 200 000 fanille.

• AC/DC palasi Buenos Airesiin lähes 13 vuoden tauon jälkeen ja live-materiaalita todella kuulee fanien rajattoman innostuksen ja bändin räjähtävän live-energian.

• Vuonna 2011 AC/DC julkaisi samoilta keikoilta koostetun upean live-DVD:n, joka kuvattiin 32 kameralla. DVD nousi suoraan 17 maan listaykköseksi.

www.acdc.com

TOMI METSÄKETO – Rakkautta vain

CD 0887654209528 (CDC) RCA

• Suomalaisten mieslaulajien eliittiin kuuluva Tomi Metsäketo on mittavan laulajanuransa lisäksi tullut tunnetuksi eri musikaaleista, kuten “Les Misérables”, “Elisabeth”,“Titanic” ja ”The Sound of Music”. Hän on lisäksi ollut mukana mm. MTV3:n Tanssii tähtien kanssa – ohjelmassa, jonka hän voitti tanssija Sanna Hirvaskarin kanssa vuonna 2006. Samana vuonna Metsäketo sijoittui Suomen Euroviisufinaaliin.

• Hänen levyjään on myyty yli 100 000 kpl ja hän on julkaissut neljä studioalbumia, yhden kokoelmalevyn sekä platinaa myyneen joululevyn ”Kuului laulu enkelten”.

• Tomin viides studiolevy, ”Rakkautta vain”, sisältää uuden singlen, ”Sun avullas lennän rakkauteen”, (Wind Beneath My Wings), joka on Larry Henleyn ja Jebb Silbarin säveltämä klassikko, jolla Bette Midler sai ykköshitin Amerikassa vuonna 1989. Sen suomenkielisestä tekstistä vastaa Kyösti Mäkimattila

• Isoja ja tunteikkaita kappaleita sisältävä albumi saa tuekseen mittavan TV-kampanjan MTV:lla ja näkyvyyttä eri medioissa. Tomin ja Saara Aallon ”Kuului laulu enkelten” – joulukonserttikiertue alkaa 7.12. Turun Mikaelin kirkosta, jatkuen aina jouluun asti eri paikkakunnilla.

www.tomiketsaketo.com

WHITNEY HOUSTON – I Will Always Love You: The Best Of Whitney Houston

CD 0887254722328 (CDC1) ARISTA

2CD 0887654139320 (CDC)

• Whitney Houstonin kuolemasta on kulunut seitsemän kuukautta ja hänen muistoaan kunnioittaen julkaistaan uusi ja koko uran kattava kokoelmalevy ”I Will Always Love You – the Best of Whitney Houston”.

• Kokoelmalta löytyy mm. juuri singlenä julkaistu, uudelleen äänitetty duettoversio ”I Look To You” kappaleesta, jossa on Whitneyn ennenjulkaisemattomat lauluosuudet lisättynä R. Kellyn lauluosuuksiin. R. Kelly sävelsi Whitneylle aikoinaan tämän yhden edesmenneen tähden isoimmistä hiteistä.

• Lisäksi kokoelmalla on toinen ennenjulkaisematon kappale ”Never Give Up”, jonka Houstonille sävelsi Jermainen Dupri.

• Näiden lisäksi kokoelmalta löytyy kaikki Whitneyn rakastetuimmat klassikkohitit, kuten ”I Will Always Love You”, ”Saving All My Love For You”, ”I Wanna Dance With Somebody”,”My Love Is Your Love”, “How Will I Know” ja niin edelleen.

• Whitney Houston oli yksi aikamme rakastetuimmista ja suurimmista poptähdistä, jonka levymyynti ylittää 170 miljoonaa kappaletta. Hänet palkittiin Grammylla kuudesti ja Emmylla kahdesti ja näiden lisäksi Houston sai uransa varrella lukemattomia musiikkialan palkintoja.

• Hän on yksi eniten Grammy Awardseissa esiintynyt artisti, uransa aikana Houston esiintyi Grammyissa kahdeksan kertaa. Viimeisin esiintyminen oli vuonna 2009, kun hän jakoi Grammy –palkinnon Jennifer Hudsonille. Hudson esitti viime helmikuun Grammy Awardseissa vasta poismenneen Houstonin kunniaksi koskettavan version ”I Will Always Love You” –kappaleesta.

www.whitneyhouston.com

PLACIDO DOMINGO – Songs

CD 0886919349320 (CDC1) SONY CLASSICAL

• Placido Domingo on yksi maailman arvostetuimmista tenoreista ja julkaisee nyt ensimmäisen pop-albuminsa yli 20 vuoteen.

• ”Songs” sisältää suuren yleisön tuntemia pop-klassikoita ja Placido Domingo kutsui levylleen vieraikseen tunnettuja tähtiä ja tuoreita tulokkaita duetoimaan kanssaan.

• ”Songs” albumille valikoitui kappaleiksi mm. meksikolainen 40-luvun klassikko ”Bésame Mucho” Chris Bottin kanssa, Shania Twainin 90-luvun hitti ”From This Moment” yhdessä Susan Boylen kanssa, Sinatran ajaton kappale ”Time After Time” yhdessä jazz-laulaja Harry Connick Jr. kanssa, ”Chanson des vieux amants” nuoren ranskalaisartisti Zazin kanssa sekä Josh Groban duetoi Domingon kanssa ”Sous le ciel de Paris” –elokuvasävelmällä.

• Erittäin koskettava duetto levyllä on ”What A Wonderful World”, jonka tenori esittää yhdessä poikansa Placido Domingo Jr. kanssa.

www.placidodomingo.com

SUSAN BOYLE – Standing Ovation

CD 0887254357223 (CDC1) SYCO

• Skottilainen laulajasensaatio Susan Boyle julkaisee levyllisen upeimpia elokuva- ja teatteriklassikoita neljännellä albumillaan ”Standing Ovation: The Greatest Songs from the Stage”.

• Levyltä löytyy kauniit versiot kappaleista kuten ”Somewhere Over the Rainbow”, ”The Winner Takes It All”, ”Send In the Clowns” ja ”Memory”. Susan pääsi uudella levyllään duetoimaan omien idoliensa Donny Osmondin (All I Ask of You, This is the moment) ja Michael Crawfordin (The Music of the Night) kanssa.

• Susanille levyn kappaleet valikoituivat kuin luonnostaan, hän on ollut aina musikaalifani.

• Levyn on tuottanut legendaarinen Biff Stannard, joka on työskennellyt aikoinaan mm. U2, Kylie Minoguen ja Westlifen kanssa ja nostanut Spice Girlsit sekä poikabändi Fiven listojen kärkeen.

• Sympaattisen Susan Boylen tarina noususta ”ryysyistä rikkauksiin” maailmanlaajuiseksi ilmiöksi brittien Talent –ohjelman kautta on jo tullut tutuksi kaikille. Hänen levyjään myytiin ennätykselliset 14 miljoonaa kappaletta 14 kuukauden aikana ja Susan on myös ainoa naisartisti, jolla on koskaan ollut kaksi levyä samanaikaisesti jenkki- ja brittilistan ykkösenä kahdesti vuoden sisällä. Youtubessa Susanilla on yli 500 miljoonaa katselukertaa. Susanin levyjä on yhteensä myyty lähes 20 miljoonaa kappaletta.

www.susanboylemusic.com/fi

PITBULL – Global Warming

CD 0887254552420 (CDC1) RCA/MR.305

Ltd CD 0887254605126 (CDC1)

• Kesäkuun alussa Suvilahden valloittanut miamilaisräppäri Pitbull julkaisee uuden Global Warming –albumin 16. marraskuuta.

• Vierailu Suomessa inspiroi miestä mainitsemaan Helsingin myös uudella Don’t Stop The Party –singlellä.

• Albumilta löytyy myös yli 2 miljoonan kappaleen myynnin ylittänyt, Men In Black 3 –leffasta tutuksi tullut Back In Time sekä Shakiran tähdittämä Get It Started.

• Kaikki kolme albumilta jo julkaistua singleä ovat menestyneet hyvin sekä Suomen radio- että digilistoilla.

• Shakiran lisäksi Global Warming –albumilla vierailee huikea joukko megatähtiä kuten Christina Aguilera, Chris Brown, Usher, J. Lo, The Wanted, Enrique Iglesias ja The Wanted.

• Pitbullin edellistä Planet Pit -albumia on myyty yli 1.4 miljoonaa kappaletta ja albumin singlemyynnit ovat ylittäneet jo huikean 18 miljoonan myynnin rajapyykin.

• Katso Global Warming-albumin teaser tästä: http://bit.ly/RsqAjm

JOE COCKER – Fire It Up

CD 0886919255027 (CDC1) COLUMBIA/SEVENONE

CD+DVD 0887254964322 (CDD1)

LP+CD 0887254980810

• Joe Cocker julkaisee 23. studioalbuminsa.

• Levyn on tuottanut Matt Serletic, joka on työskennellyt aiemmin mm. Matchbox Twentyn, Santanan, Rob Thomasin ja Collective Soulin kanssa.

• Levyn ensimmäinen single ja nimibiisi Fire It Up on ollut iso radiohitti mm. Saksassa.

• Joe lähtee uuden levyn myötä myös Euroopan kiertueelle, ja saapuu mahdollisesti myös Suomeen.

www.cocker.com

KELLY CLARKSON – Greatest Hits Chapter One

CD 0887654227522 (CDC1) RCA

CD+DVD 0887654228024 (CDD1)

• Kymmenen vuotta on kulunut siitä kun Kelly Clarkson kruunattiin maailman ensimmäiseksi Idol –voittajaksi American Idolin ensimmäisellä tuotantokaudella.

• Sen jälkeen Kelly on julkaissut viisi studioalbumia, myynyt yli 20 miljoonaa levyä ja saanut kymmenen Top10 singlehittiä Billboardin singlelistalle. Hänet on palkittu kahdella Grammylla, neljällä American Music Awardsilla, kolmella MTV Video Music Awardsilla sekä kahdella Country Music Awardsilla.

• Kellyn tuoreimmat hitit ovat viimeisimmältä Stronger –albumilta olevat ”Mr. Know It All”, ”Stronger (What Doesn’t Kill you)” sekä ”Dark Side”. Nämä sekä monta muuta hittiä löytyy tähden uran ensimmäiseltä Greatest Hits –kokoelmalta. Kokoelmalle tulee jo olemassa olevien hittien lisäksi kolme uutta kappaletta, joista ”Catch My Breath” on julkaistu singlenä radioihin.

www.kellyclarkson.com

DON JOHNSON BIG BAND – Support De Microphones

CD 6420617960018 (CDM3) BEAT BACK

• Vuonna 2000 maailman ainoa nelihenkinen big band kauppasi kulttimaineeseen noussutta esikoislevyään Support de Microphones suoraan repuistaan. Levyä on sittemmin myyty miltei 20 000 kappaletta, ja se on kerännyt mainetta Suomen eniten myytynä omakustanteena. Support de Microphones keräsi ilmestyttyään myös kriitikoiden vuolaat kehut, mm. Soundi-lehden Petri Silas kuvasi sitä näin: ”Yleisilmeeltään nelikon kiireetön albumi on viehättävän rento ja paikka paikoin positiivisen sekopäinen. Ylivertaisen hyvin stailattu kokonaisuus.”

• Sony Musicin jakelussa vuodesta 2001 lähtien ollutta levyä on nyt saatavilla isompana eränä ja 100% alkuperäisellä kansitaiteella ensimmäistä kertaa miltei kolmeen vuoteen. Tämä albumi on räppiä, trip-hopia, funkia, dubia, urbaania, kromia ja rautaa. Klassikko.

• Tuoreeltaan viidennen pitkäsoittonsa Fiesta julkaissut helsinkiläinen Don Johnson Big Band on yksi 2000-luvun suomalaisen rytmimusiikin menestyneimpiä ja ainutlaatuisimpia kokoonpanoja. Bändin viittä albumia on myyty yhteensä yli 100 000 kappaletta, ja ryhmä on palkittu mm. kahdella kulta- ja yhdellä platinalevyllä sekä kolmella Emma-patsaalla.

 

TULEVAT UUTUUDET

Artist Title Rel. Date Config # Disks
Alicia Keys Girl On Fire Nov-23-2012 CD 1
Alicia Keys Girl On Fire Nov-23-2012 LP 1
Il Divo The Greatest Hits Nov-23-2012 CD 1
Il Divo The Greatest Hits Nov-23-2012 CD 2
Leona Lewis Glassheart Nov-23-2012 CD 1
Leona Lewis Glassheart Nov-23-2012 CD 2
Rage Against The Machine XX Nov-23-2012 CD 1
Rage Against The Machine XX Nov-23-2012 CD/DVD 3
Rage Against The Machine XX Nov-23-2012 CD/DVD/LP 5
Rage Against The Machine XX Nov-23-2012 LP 1
Charlie Christian The Genius Of Electric Guitar Nov-23-2012 CD 4
Ke$ha Warrior Nov-30-2012 CD 1
Karri Koira K.O.I.R.A. Nov-30-2012 CD 1
Steen1 Hipaisu ikuisuutta Nov-30-2012 CD 1
Johnny Cash The Complete Columbia Collection Nov-30-2012 CD 63
KC/MD Mafia Kauheimmat joululaulut Dec-14-2012 CD 1
KC/MD Mafia Kauheimmat joululaulut Dec-14-2012 LP 1
Karri Koira K.O.I.R.A. Dec-14-2012 LP 2
Steen1 Hipaisu ikuisuutta Dec-14-2012 LP 1