Katso artistien viralliset fanituotteet Levykauppa Äxästä ›

Whitney Houstonille järjestetään suuri muistokonsertti Los Angelesissa – uusi kokoelmalevy ”I Will Always Love You – The Best of Whitney Houston” julkaistaan 16. marraskuuta

Grammy –järjestö The Recording Academy järjestää ensi viikolla Los Angelesissa Nokia Theatressa konsertin Whitney Houstonin muistolle. Muistokonsertti tulee sisältämään live-esityksiä ja kunnianosoituksia Houstonille useilta artisteilta ja konsertissa nähdään myös Whitney Houstonin uran ikimuistoisimmat esiintymiset.   Konsertin esiintyjälista on osittain vielä salattu, mutta lavalla nähdään ainakin Celine Dion, Jennifer Hudson sekä Usher. Konserttitaltointi televisoidaan ensimmäisen kerran CBS-kanavalla 16. marraskuuta.

 

16. marraskuuta julkaistaan myös Whitney Houstonin muistoa kunnioittaen uusi ja koko uran kattava kokoelmalevy ”I Will Always Love  You – the Best of Whitney Houston”.  Kokoelmalta on julkaistu  singlenä uudelleen äänitetty duettoversio ”I Look To You” kappaleesta, jossa on Whitneyn ennenjulkaisemattomat lauluosuudet lisättynä R. Kellyn lauluosuuksiin. R. Kelly sävelsi Whitneylle aikoinaan tämän yhden edesmenneen tähden isoimmistä hiteistä.  Lisäksi kokoelmalla on toinen ennenjulkaisematon kappale ”Never Give Up”, jonka Houstonille sävelsi Jermainen Dupri. Näiden lisäksi kokoelmalta löytyy kaikki Whitneyn rakastetuimmat klassikkohitit, kuten ”I Will Always Love You”, ”Saving All My Love For You”, ”I Wanna Dance With Somebody”,”My Love Is Your Love”, “How Will I Know” ja niin edelleen.

 

Whitney Houston oli yksi aikamme rakastetuimmista ja suurimmista poptähdistä, jonka levymyynti ylittää 170 miljoonaa kappaletta.  Hänet palkittiin Grammylla kuudesti ja Emmylla kahdesti ja näiden lisäksi Houston sai uransa varrella lukemattomia musiikkialan palkintoja. Hän on yksi eniten Grammy Awardseissa esiintynyt artisti, uransa aikana Houston esiintyi Grammyissa kahdeksan kertaa. Viimeisin esiintyminen oli vuonna 2009, kun hän jakoi Grammy –palkinnon Jennifer Hudsonille. Hudson esitti viime helmikuun Grammy Awardseissa vasta poismenneen Houstonin kunniaksi koskettavan version ”I Will Always Love You” –kappaleesta. Whitney Houstonin kuolemasta tulee kuluneeksi seitsemän kuukautta.

 

”I Will Always Love You – Best Of Whitney Houston” –kokoelman kappaleet ovat:

1.      You Give Good Love

2.      Saving All My Love For You

3.      How Will I Know

4.      Greatest Love of All

5.      I Wanna Dance With Somebody

6.      Didn’t We Almost Have It All

7.      So Emotional

8.      Where Do Broken Hearts Go

9.      I’m Your Baby Tonight

10. All The Man That I Need

11. I Will Always Love You

12. I’m Every Woman

13. I Have Nothing

14. Exhale (Shoop Shoop)

15. I Believe in You and Me

16. My Love Is Your Love

17. I Look To You feat R. Kelly

18. Never Give Up

 

Kuuntele I Look To You:n uusi versio tästä

Jennifer Hudsonin versio I Will Always You –kappaleesta viime Grammy Awardseissa

www.whitneyhouston.com

Facebook