Katso artistien viralliset fanituotteet Levykauppa Äxästä ›

Adam Lambertin albumi Trespassing suoraan Suomen albumilistan kärkisijoille

adam_tressp

Adam Lambertin toinen studioalbumi ”Trespassing” on noussut hienosti suoraan Suomen virallisen listan kakkoseksi. Levy nousi suoraan myös Billboardin listaykköseksi USA:ssa, ollen Lambertin uran ensimmäinen, miehen 2009 julkaistu debyyttialbumi For Your Entertainment debytoi tuolloin sijalla kolme.

USA:n lehdistön kovasti kehumaa “Trespassing” –albumia Lambert työsti yhdessä useammaan nimekkään artistin ja tuottajan kera. Levylle panoksensa ovat antaneet mm. ”Never Close Our Eyes” singlen säveltäneet Bruno Mars ja Dr. Luke, tuottaja/räppäri Pharrell Williams, Britneylle, Whitneylle ja monelle muulle hittejä tehtailleet tuottajat Claude Kelly ja Benny Blanco, usean Katy Perry-hitin takaa löytyvä Bonnie McKee, pitkän uran aikana mm. Bowien ja Madonnan kanssa työskennellyt Nile Rogers sekä australialainen popartisti ja tuottaja Sam Sparro.

Uuden albumin lisäksi Lambertilla riittää kiirettä tulevien Queen –keikkojen kanssa. Tämän hetkisten tietojen mukaan Adam esiintyy Queenin solistina neljällä keikalla Moskovassa, Kiovassa sekä Lontoossa heinäkuussa, paikkana Hammersmith Apollo.

Adam Lambertin debyyttialbumi ”For Your Entertainment” julkaistiin marraskuussa 2009 ja levy on myynyt maailmanlaajuisesti kaksi miljoonaa kappaletta. Lambert sai hitistään ”Whataya Want From Me” Grammy-ehdokkuuden. Suomessa Adam Lambert on edelleen huippusuosittu. ”For Your Entertainment” –albumin myynti on ylittänyt jo platinarajan, ”Whataya Want From Me” oli yksi 2010 vuoden soitetuimmista kappaleista radioissamme ja suomalaisfanit seuraavat tähden elämää tiiviisti.

“the album that fans have been wanting from him.” – USA Today
“the great pop album everybody was hoping Adam Lambert would make” – Rolling Stone
“it’s the sound of liberation achieved.” – New York Daily
“Lambert stakes claim for the divos on his glamtastic second set” – People Magazine

www.adamofficial.com